top of page

Ontmoet Hanne

BLCN Leefstijl coach

Yoga docent i.o.

Sport- en bewegingsdeskundige

Ervaringsdeskundige burn-out

Nadat ik in 2016 afstudeerde als sport- en bewegingsdeskundige besloot ik het diepe in te springen: een jaar naar Amerika om te werken en reizen als au pair. Een geweldige ervaring rijker kwam ik terug naar Nederland en startte ik als programmamedewerker bij Fontys Sporthogeschool. Ik werkte met studenten die binnen uiteenlopende beweegprojecten stage liepen. Waar ik de meeste energie uit haalde was het coachen en begeleiden van deze studenten.

 

Echter, belandde ik door een combinatie van factoren in een burnout en kwam ik thuis te zitten. Achteraf gezien is dit het beste wat me kon overkomen en kon en mocht ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken. Ik werd uitgedaagd om meer te voelen in plaats van te denken en om terug te gaan naar de basis. Ik moest aanpassingen doen in mijn leefstijl en het allerbelangrijkste was dat ik op zoek moest naar balans. Ik wilde altijd meer en beter, ik was nogal perfectionistisch. Een grote struggle, waarin je je misschien wel herkent.

 

Mede door deze ervaring werd ik ook uitgedaagd om na te gaan waar ik nu echt blij van word, waar ik energie van krijg. Mensen coachen naar een gezondere leefstijl, met als basis: zelfliefde, een positieve mindset en de natuur als mentor. Yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen zijn hierdoor nog altijd onderdeel van mijn leven. 

Nu coach ik met veel plezier mensen van verschillende leeftijden en achtergronden naar een gezonde leefstijl. Graag ontdek ik samen met jou wat voor jou werkt en wat jij nodig hebt om fysiek en mentaal beter in je vel te zitten.

Are you UP for change?

dd778dad-7211-483c-b9dd-a6856886779a_edited.jpg
bottom of page